7 Mart 2017 Salı

Evde Sivilce Tedavisi İçin Kullanabileceğiniz Evde Sivilce Maskesi Yöntemleri

Evde sivilce rehabilitasyonu yaparak hanede sivilce maskesi uygulamak isteyen kişiler, yazımızın muhtevanında, hanede sivilce rehabilitasyonu için kullanılabilecek çok sayıda, hanede sivilce maskesi uygulaması göreceklerdir. Evde sivilce rehabilitasyonunde uygulayacağınız sivilce için bitkisel çözümlerle, kimyevi olan tüm ilaç ve kremlerden uzak kalacağınız için, sivilce izlerinden hem çok tez kurtulacak; ve hem de bunun yanısıra kimyasal maddelerin tesirlerinden rastgele bir şekilde etkilenmemiş olacaksınız. Sivilceler nasıl geçer şeklinde merakınız varsa, hanede sivilce rehabilitasyonu ve hanede sivilce maskesi uygulamalarından sizleri vakit kaybetmeden haberdar edelim, ve siz de istenmeyen sivilcelerinizden bir an önce kurtulun…
<
Evde sivilce rehabilitasyonu için uygulanabilecek ilk hanede sivilce maskesi şu şekildedir: bir kaşık limon suyunun içerisine bir kaşık tarçın karıştırılır. Ele geçirilen limon ve tarçın karışımı ise sivilcelerin üzerine sürülür. Bu karışım sivilcelerin üzerinde kuruduktan sonra yıkandığı takdirde, sivilcelerinizin daha kolay geçtiğini görebilir; ve sivilce izlerinden daha kolay kurtulabilirsiniz.
Bir adet portakalın kabuğunu önce rendeleyin; daha sonra da rendelediğiniz portakal kabuğunu havanda iyice ezin. Portakal kabuğundan bir krem ele geçireceğinizi göreceksiniz. Bu kremi sivilcelerinizin üzerine uygulayarak, bir süre sonra yıkarsanız şayet, bu da sizin için hanede sivilce maskesi yapmanın bir başka yolu olacaktır.
Sivilceler nasıl geçer diye soruyor; ve hanede sivilce rehabilitasyonu uygulamak için hanede sivilce maskesi tarifi almak istiyorsanız, size en natürel antibiyotiklerden bir tanesi olan sarımsağı öneririz. Bir sarımsağı ortadan ikiye bölün. Sarımsağın iç tarafını sivilcelerinizin üzerine sürün. Bu uygulamayı devamlı yaparsanız, sivilceler nasıl geçer diye bir daha sormak vaziyetinde da kalmamış olursunuz.
Mir miktar gül suyu ile, aynı miktarda limon suyunu bir yerde karıştırın; ve ele geçirdiğiniz karışımı da sivilce meselenizin olduğu bölgelere uygulayın. Sık bir şekilde bu uygulamayı tekrar ederseniz, hanede sivilce rehabilitasyonunu de en kısa vakitte öğrenmiş olacaksınız.
Sivilcelerinizin ekseriyetle hangi bölgelerde oluştuğunu iyice kestirin. Daha sonra, yüzünüzde sivilce olduğunu görmeden önce, domates püresi yapın; ve ele geçirdiğiniz domates püresini problemin olduğu bölgelere uygulayarak bir saat yüzünüzde bekletin. Sivilcelerinizin daha sonra azaldığını göreceksiniz. Evde sivilce rehabilitasyonu ve hanede sivilce maskesi ile gerçekleştirmiş olacağınız bu uygulama, cildinizdeki gözeneklerin küçülmesini sağlayacak; ve sizin sivilce oluşumunuzu önleyerek sivilce izlerinizi de yok edecektir.
Sivilceler nasıl geçer diye merak ediyorsanız, sizin için başka bir teklifimiz daha var. Bu yolun oldukça da tesirli olacağını düşünmekteyiz: Bir kaşık sirke alın ve içerisine, sirke ile bir araya geldiğinde bulamaç olabilecek kadar tuz ilave edin. Bu karışımı sivilcelerinizin üzerine sürün; ve yarım saat sonra da yıkayın. Evde sivilce rehabilitasyonu için tesirli yollardan bir tanesidir…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder